One Day Retreat


Zaterdag 26 november 2022

Zaterdag 18 maart 2023

Zaterdag 6 juni 2023

Tijdens dit retreat krijg je als vrouw de tijd en ruimte om jezelf te HER-ontmoeten. Bij je geboorte was je puur en zuiver, maar doorheen de jaren werd je licht steeds meer gedoofd door belemmerende overtuigingen, verwachtingen, patronen, ... die je meekreeg vanuit je opvoeding en de maatschappij. Hierdoor heb je soms het gevoel jezelf verloren te zijn, maar vooral weet je niet meer wat jij nu écht wilt in het leven. Je blijft maar doorgaan en verliest jezelf in de rush van het leven.


Lindsay en Delphine zien het dan ook als hun missie om zoveel mogelijk vrouwen zoals jij terug in verbinding te brengen met hun ware Zijn. Jou te begeleiden bij het ont-doen van alles wie jij NIET bent. Zie dit retreat daarom als een deep dive naar jouw ware Zijn, naar wie jij in de essentie bent. 


Ga naar je innerlijke zelf, jeZelf terug (her)ontmoeten en leer je emoties te omarmen dmv. ademwerk, beweging, coaching, ceremonies en rituelen.


Dit doe je niet alleen, maar binnen een veilige cirkel van gelijkgestemde vrouwen. Werken in groep is zo krachtig om bepaalde thema's bespreekbaar te maken. Taboe's worden doorbroken waardoor jij je nadien opgelucht en lichter voelt.  Bovendien geraak in je groep veel verder dan dat je het in je eentje probeert uit te zoeken, want je voelt je gedragen, geborgen én veilig. 

PRAKTISCH


We openen de dag met een vrouwencirkel om elkaar te verwelkomen. De ochtend start met 'een magische ochtendroutine'. Dit is een combinatie van meditatie, Female Embodiment Yoga én breathwork.


Lindsay en Delphine begeleiden je bij het HERontdekken van jeZelf. Bovendien zal er ook tijd zijn om te reflecteren en te ontspannen.


's Middags geniet je van een 'in huis gemaakte' & 'met liefde bereide' maaltijd door de vrouw des huizes. Het middagprogramma sluiten we af met een tas thee en versnaperingen.


Deze dag gaat door in een prachtige B&B, bevindt zich in de westhoek, op 20 min rijden van Brugge. Het is een gerenoveerde hoeve, met oog voor detail, waar de energie uitgemeten is volgens de Feng Shui methode.VOOR WIE IS DIT RETREAT?

Dit retreat is zeker voor jou wanneer je:


 • jezelf wilt herontdekken & de verbinding met je innerlijke zelf verdiepen
 • terug wilt leven vanuit je VOELEN én niet vanuit je denken
 • opnieuw wilt leven vanuit vertrouwen ipv angst
 • voor jezelf even op de pauzeknop wilt drukken
 • die 'magische vrouw' in jezelf terug haar ruimte wilt laten innemen
 • je wilt verbinden met gelijkgestemde vrouwenWAT IS JE INVESTERING VOOR DIT ALLES?        

One Day Retreat

9:30 - 17:00


139€

incl. lunch, thee en versnapering         

  Betalingsvoorwaarden:

  •           Je plaats is gereserveerd na ontvangst van het voorschot => 50% vd totale som. 4 weken voor datum wordt het restsaldo van 50% opgevraagd.
  • Bij de betaling ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden zoals hieronder vermeldt:
   • Restitutie van 50% vindt plaats tót 8 weken voor vertrek.
   • Er vindt geen restitutie plaats vanaf 8 weken voor vertrek.
   • Bij uitzondering (bv. door ziekte, ongeval,...) kan de organisatie besluiten om de tijdsduur aan te passen en/of datum te verplaatsen, dan vindt er geen restitutie plaats. 
   • Indien Covid niet toelaat om te organiseren, dan wordt het retreat uitgesteld naar een latere datum.

  Reserveer nu je plaats door je gegevens

  hieronder in te vullen en je data te kiezen.

   
   
   
   

  Weekend Retreat

  14 - 16 oktober 2022

  (last minute: 1 plaats vrij gekomen)

  HET RETREAT


  Tijdens dit retreat ga je naar je innerlijke zelf, jezelf terug (her)ontmoeten, verbinding maken met je vrouwelijke en mannelijke energie en leren om je emoties te omarmen.


  We zetten het weekend in met een vrouwencirkel en Yoga Nidra. De ochtend start telkens met 'jouw magische ochtendroutine'. Deze ochtendroutine is een combinatie van yoga, ademhaling, meditatie, beweging, coaching, tips & tools om jouw dag op een magische wijze te starten.


  Na een heerlijk ontbijt, heb je de tijd om te reflecteren, te ontspannen aan het zwembad/sauna. 'S avonds doen we een ceremonie voor verbinding met je vrouwelijke energie. 


  WAAR VERBLIJF JE?


  Op 30 min rijden van Brugge, vind je deze ‘super de luxe’ vakantiewoning.

  Verscholen in een volledig verbouwde schuur, een ‘anders dan anders’ verblijf met een warme luxe uitstraling.

  Elke slaapkamer heeft een kingsize boxspringbed die je deelt met een andere magische vrouw. Op de kamer is een badkamer met douche en lavabo en een apart toilet op de gang. De woning heeft een grote tuin met een op hout gestookte Finse barrelsauna en een natuur zwembad.

  PRAKTISCH


  Tijdens je verblijf geniet je van 'door het huis gemaakte' & 'met liefde bereide' maaltijden. Vrijdagavond ontvangen we je met hapje én drankje.  Op zaterdagochtend smullen van een uitgebreid ontbijt, ‘s middags van een lunchsalade en ‘s avonds een 2-gangen 'Aziatisch' menu. Op zondag een latere brunch en sluiten we onze dag af met een zoetig vieruurtje met koffie of thee.


  WAT IS JE INVESTERING VOOR DIT ALLES?


  399€


  De prijs is exclusief:


   • Reis- en annuleringsverzekering. Je bent zelf verantwoordelijk voor een gepaste reisverzekering met medische dekking voor behandeling en ongelukken.


   • Betalingsvoorwaarden:

                     Je plaats is gereserveerd na ontvangst van het voorschot => 50% vd totale som

                    En 8 weken voor afreis wordt het restsaldo van 50% opgevraagd.


   • Bij de betaling ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden zoals hieronder vermeldt:
    • Restitutie van 50% vindt plaats tót 8 weken voor vertrek.
    • Er vindt geen restitutie plaats vanaf 8 weken voor vertrek.
    • Bij uitzondering kan de organisatie besluiten om de tijdsduur aan te passen en/of datum te verplaatsen , dan vindt er geen restitutie plaats. 
    • Indien Covid niet toelaat, dan wordt het retreat uitgesteld naar een latere datum.   Er is last-minute 1 plaats vrijgekomen voor het weekend retreat 14-16 oktober 2022

   Voel jij dat je erbij wil zijn? Klik dan op de knop hieronder, laat je gegevens na en dan krijg jij  van ons de betaalgegevens doorgestuurd.