MAGICAL WOMAN

Ibiza Retreat


28 september - 5 oktober 2024


All Inclusive retreat voor & door vrouwen


"Back To The Island"

Stap in de energie van haar natuurlijke schoonheid, spirituele sereniteit én het onzichtbare, op het magische eiland Ibiza.


Ibiza is niet zomaar een eiland; het is een spirituele oase waar eeuwenoude wijsheid samenvloeit met de pracht van de Middellandse Zee. Haar authentieke én spirituele energie hebben al generaties lang, spirituele zoekers, 'free spirit birds' én mensen op zoek naar innerlijke transformatie, aangetrokken.


Ibiza is vooral gekend voor de feel good vibes, Hippy, Bohemian én het kleurrijke eclectische. Vele zielen komen op het eiland om er de 'hemel op aarde' te ervaren. Sommigen verdiepen zich dan weer te veel in het "buiten bewustzijn" door alcohol, party & drugs. Maar wij verdiepen ons in het "hoger bewustzijn", door de verbinding met jezelf te verdiepen én de kracht van persoonlijke transformatie ontdekken.


Ons exclusief Ibiza Retreat is dan ook een uitnodiging om de dagelijkse drukte achter je te laten, onder te dompelen in de magische energie én je te richten op innerlijke groei, balans én transformatie.


IBIZA IS

A STATE OF MIND


Al onze retreats zijn gebaseerd op de volgende 6 pijlers:

Enkel voor vrouwen

We brengen vrouwelijke zielen samen. Van dromers, ondernemers, creatievelingen, yogi's én healers.


Om ons te herinneren aan de ‘Divine Feminine’ én ons opnieuw te verbinden met onze grenzeloze kracht.

De natuur

Moeder aarde, Pacha Mama,

wij zijn haar kinderen, we leven op haar. Zij zorgt voor ons,

draagt ons, voedt ons én geeft ons een veilige plaats om te landen, te rusten én te ademen.


Father sky, het universum, de maan én de sterren. Ze schijnen hun licht op ons, geeft ons zuurstof én stuurt ons signalen via synchroniciteit in cijfers, regenbogen, veren én wolken. 

Persoonlijke ontwikkeling

We zijn zoveel meer dan de  belemmerende overtuigingen én beperkende gedachten.


Ga mee op pad van persoonlijke ontwikkeling om de vrouw te worden 'you are meant to be'.

Liefde

Liefde, de hoogste energie frequentie. Liefde heelt alle wonden. We zijn allemaal op zoek naar liefde. 


In de sisterhood geven we liefde want we zijn 'veilige vrouwen'.


We zien het mooie in elkaar,

we gunnen het elkaar om de beste versie van onszelf te worden.

Spiritualiteit

Leven vanuit een

hoger bewustzijn met een gevoel van verbondenheid met iets dat groter is dan jezelf.


Noem het de bron, de ziel of zelfs het goddelijke. De steun in je rug door de innerlijke stem die je begeleidt én de signalen die je leert volgen.

Plezier

Wat je zegt, doet, eet én drinkt heeft effect op jouw energie. Wat je uitzendt trek je aan.


Have fun & enjoy life

Relax, Love and Smile


Verhoog je energiefrequentie want geluk én overvloed is jouw geboorterecht.

Voor wie is dit retreat?

Dit retreat is voor jou wanneer je:

 • jezelf wil herontdekken
 • terug wil weten wie je bent en wat je nodig hebt
 • wil voelen dat je er mag zijn zoals je bent
 • eens wil stilstaan bij jezelf
 • de verbinding met je innerlijke zelf wilt verdiepen
 • uit de ratrace van het leven wilt stappen
 • nood hebt aan rust, zelfvertrouwen en kracht
 • de eerste stappen in persoonlijke ontwikkeling gezet hebt


En ook als je op zoek bent naar:

 • gelijkgestemde dames, misschien wel een vriendin voor het leven?
 • verdieping in je persoonlijke ontwikkeling
 • je vrouwelijke kracht
 • om het eiland te ontdekken op een spirituele manier
 • een georganiseerde reis want je hoeft nergens over na te denken, te plannen of te beslissen én dat zorgt ervoor dat je extra kan ontspannen


Maar het is niet voor jou als je:

 • niet openstaat voor verandering
 • enkel wil eten, drinken & slapen, want deze reis is zoveel meer! ;-)


"Welcome to our Luxury Ibiza Finca"Gelegen op een afgelegen domein mét een lange, authentieke, oprij laan, kom je via een magische poort aan in onze Ibiziaanse Finca. Deze oprijlaan brengt je naar 'de magische plek' waar je 7 nachten verblijft én even weg bent van de wereld, om een innerlijk proces aan te gaan. Wanneer dé poort opengaat, gaat er ineens ook een magische wereld open voor jezelf.


Wanneer je de eerste dag door dé deur wandelt, besef dat je de laatste dag terug door die deur wandelt als de 2.0 versie van jezelf, als een "magische vrouw".


De villa bevat 7 kamers met en-suite badkamers én terras. Is centraal gelegen op het eiland in het dorp "Santa Gertrudis",

wat ineens ook mijn favoriete dorp is van het eiland. Ibiza Airport is slechts 25 min. rijden hiervan.


Elke ochtend kan je er genieten van een prachtige zonsopgang én 's nachts dan weer van de maan én de sterren. Denk ook aan buiten eten, een verfrissende duik, grote ligbedden én een buitendouche aan het zwembad.  Gezellig samen zijn in de lounge of me-time nemen op jouw terras.


De "Magical Morning Practices" gaan door op het Yogadeck of wij noemen het liever "de tempel", daar waar we ceremonies, rituelen, energetisch én emotioneel lichaamswerk uit voeren.


Wij kiezen ervoor om geen 1-persoonkamers aan te bieden, vanwege het opbouwen van de 'sisterhood'. Wij kiezen zorgvuldig adhv. jouw persoonlijkheid én levenservaring jouw 'roomie'. Met haar deel je de 2-persoons kamer én

en-suite badkamer.


In de eerste plaats ben je op retreat voor jezelf, maar ook als spiegel voor elkaar, want gedurende jouw innerlijke reis wordt zij jouw sister waarmee je kan ventileren én samen door het proces van 'magische vrouw' kan gaan. "Herinner wie je echt bent..."


Tijdens dit retreat werken we met dagelijkse thema’s zodat dit een bijzondere reis wordt naar je innerlijke zelf. Dit is niet zomaar een reis naar Ibiza, maar een reis naar bewust leven, jezelf terug (her)ontmoeten, verbinding maken met je innerlijke kracht én leren om je emoties te omarmen. Een innerlijke reis doorheen de 4 vrouwelijke archetypes om je te laten herinneren wie je echt bent.


De ochtend start met 'jouw magische ochtendroutine'. Deze ochtendroutine is een combinatie van beweging, ademhaling, meditatie, rituelen, coaching én tips & tools om de magische vrouw in jezelf te gaan (her)ontdekken.


Na de brunch heb je de tijd om te reflecteren, te ontspannen aan het zwembad of rust te ervaren dmv. een Reiki behandeling.


Tijdens deze week nemen we je dagelijks mee op uitstap, want het zou jammer zijn als je naar Ibiza gaat én niets van de energie van het eiland ervaren hebt.


We gaan naar magische plaatsen op het eiland, die zorgvuldig zijn uitgekozen mbt. de specifieke thema's. We gaan oa. naar een 'energetische krachtplek' op het eiland voor een loslaat ceremonie, we zullen een stiltewandeling doen, we gaan suppen én nog zoveel meer....


Om de Ibiza Vibes echt te voelen, bezoeken we ook de Hippiemarkt, de oude stad, het lokale dorp én sluiten we deze prachtige week af op het strand.


's Avonds dineren we in de villa én afhankelijk van het dagthema, sluiten we af met een vrouwencirkel of een ritueel. De voor- én laatste avond gaan we uit eten, de ene dag in Ibiza Stad én de andere avond met op de achtergrond Ibiza beats & de zonsondergang.


Deze reis is tevens een persoonlijke én op maat gemaakte persoonlijke ontwikkelingsreis. Lindsay & Delphine voelen heel goed aan wat de groep nodig heeft, kan dragen én zo passen zij telkens dagelijks het programma aan.

Door wie wordt dit retreat begeleid?

Lindsay Gilis 


Bezielster -  Pilates, Yoga & Meditation Teacher - Tantra & Breathwork Facilitator - Reiki Master - Shamanic Practicioner - Soul retrieval & Trauma Healing - ...


Ze heeft de zielsmissie om jou fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel én spiritueel in balans te brengen. Voor haar is Ibiza 'thuiskomen', daar steekt ze haar stekker in én tapt ze in op haar zielskracht: "Angelina"


"She has the soul of a gypsy, the heart of a hippie and the spirit of a fairy."


Check hier haar website: www.lindsaygilis.com én volg haar op instagram
Delphine Veys


Co-founder - Intuitief & spiritueel coach - Trauma healing - Innerlijk kind healing - NLP - Kundalini awaking - Reiki Master - ...


Ze begeleidt vrouwen in hun kracht te zetten dmv. trauma heling, innerlijk kindwerk, energetisch werk én somatic body work.


Check hier haar website: www.delphinecoacht.be én volg haar op instagram.

Isabelle Krekelbergh


Energiewerker - Reiki Master - Regressie hypnose - Mindfulness coach - Cirkels


Ze ondersteunt Lindsay & Delphine bij het Magical Woman Retreat met het geven van Reiki, begeleiding én praktische ondersteuning.


Check hier haar website: www.bloomisa.be én volg haar op instagram.

Dit retreat is een 'All Inclusive':


- Vanaf je aanmelding, krijg je een vragenlijst toegestuurd én 2 maand voor afreis creëren we een exclusieve whatsapp groep voor dit retreat. Waarin we bv. voorstel doen om luchthavenvervoer in groep te regelen.


- 1 week voor afreis ontmoetten we elkaar op vrijdagavond, zodat het 'ijs' gebroken wordt, overlopen we praktische zaken én delen we onze intentie met elkaar.


- Jullie reizen samen met het luchthaven vervoer én met begeleiding van Isabelle (of op eigen initiatief) naar de luchthaven.


- Bij aankomst op de luchthaven in Ibiza, staan wij klaar om je op te halen én brengen je met onze eigen wagens naar de villa. Deze wagens blijven ook de hele week ter onze beschikking voor de begeleide uitstappen.


- Tijdens je verblijf ervaar je dagelijks een "magische ochtendroutine", die je stap voor stap begeleid naar het proces van "de magische vrouw".


- 'S avonds cirkelen we, doen we een ritueel, laten we ons inspireren door een orakelkaart of elkaars wijsheid of gaan we genieten van het eiland.


- Dagelijkse uitstappen aangepast aan de thema's van de dag, zodat je ook de energie van het eiland ervaart.


- Gezonde maaltijden worden in huis & met liefde bereid worden door onze magische gastvrouw, ze voorziet ons dagelijks van een uitgebreide brunch, 5 x diner, vier-uurtjes, fruit & versnaperingen.


- De overige maaltijden tijdens de uitstappen zijn ook inbegrepen, met uitzondering van het diner die je zal nuttigen tijdens de uitstap naar Ibiza Stad.


- Water, thee & koffie zijn gedurende de hele dag beschikbaar.


- Heb je nood aan een persoonlijk gesprek, guidance door jouw proces of 1-1 coaching, dan zijn zowel Delphine als Lindsay beschikbaar voor jou. 


- Tijdens je verblijf geniet je ook van een Reiki behandeling gegeven door Isabelle van BloomIsa. Zij helpt ons tevens ook bij allerlei praktische zaken, zodat jij helemaal kan genieten van je verblijf in onze magische villa.


- Na de reis bieden we tevens de mogelijkheid aan om deel te nemen aan de "reunie".  Deze bijeenkomst gebeurt ongeveer 1 maand nadien.


Wat is je investering voor dit alles?

€1999

vroegboekkorting voor de eerste 3 dames die zich aanmelden.

(Nog 1 plaats vrij aan de vroegboekkorting)


€ 2222 


De prijs is exclusief:


 • De maaltijd die je nuttigt tijdens de uitstap naar ibiza Stad.
 • Luchthaven vervoer in België.
 • De vlucht. Deze is zelf te boeken via Tuifly.be. We raden je deze vlucht aan:

                              Heen: BRU - IBZ zaterdag 28/09/2024 16:00 - 18:45

                              Terug: IBZ - BRU zaterdag 05/10/2024 19:20 - 22:00

                              Hoe sneller je deze boekt, hoe goedkoper die is.

Wil jij meer tijd op Ibiza doorbrengen, dan kan dat op eigen initiatief, maar enkel voor deze vlucht is transfer van én naar luchthaven Ibiza & Villa inbegrepen.

 • Reis- en annuleringsverzekering. Je bent zelf verantwoordelijk voor een gepaste reisverzekering met medische dekking voor behandeling en ongelukken.


Betalingsvoorwaarden:

                  Je plaats is gereserveerd na ontvangst van het voorschot: 30% van de totale som.

                  Restbetaling mag in 2 termijnen betaald worden:

                  35%, ten laatste 18 weken voor afreis én de overige 40% wordt ten laatste 8 weken voor afreis opgevraagd.

                  (Betaling in 1 keer, of in meerdere termijnen, is ook mogelijk, contacteer ons hiervoor persoonlijk.)


 • Bij de betaling ga je akkoord met de annuleringsvoorwaarden zoals hieronder vermeldt:
  • Restitutie van 50% vindt plaats tót 18 weken voor vertrek.
  • Er vindt geen restitutie plaats vanaf 18 weken voor vertrek.
  • Bij hoge uitzondering kan de organisatie besluiten het retreat te verplaatsen, dan vindt er geen restitutie plaats maar wordt een andere datum voorgesteld.


Hoe aanmelden?

1. Klik op de aanmeldknop.

2. Je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek én ontvangt als bevestiging van ons de

    betaalinstructies om je voorschot te vereffenen.

3. Je wordt toegevoegd aan de Whatsapp/Facebook Community én je bereid je voor op het aankomende retreat.

Magical Woman Ibiza Retreat

28 september - 5 oktober 2024